(Android/iOS) Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator petused glitch vastupidavus
Mar 4, 2022 20:20:54 GMT
Post by viegluhselvalpjil on Mar 4, 2022 20:20:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petused glitch vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator 2022 version ▞▞▞
Kena mäng
Minu arvates on see mäng suurepärane, kuid palun parandage ekraani mod
Raft Survival: Trò chơi sống còn - Ocean Nomad Mô phỏng kgmd
Olen selles mängus uus ja kulutan sellele kohe raha. Siiski olen pärast kulutusi ülimalt pettunud, ma ei saa uuendada kõike, mida F2P saab uuendada ilma rohkem raha kulutamata. See on nagu lõks ja mul on kahju selles mängus raha kulutada. Protsess on samuti liiga aeglane ja peate jätkama reklaamide vaatamist ja mõnikord pole reklaamid saadaval (kustutan ja taaskäivitan oma edenemise, isegi kustutan Google'i mängude konto lihtsalt lähtestamiseks).
Raft Survival - Ocean Nomad Simulator wju
love'it.great graphics.great mäng, mida on lihtne mängida.
ma soovin, et ma ei peaks kraami ostma, ostsin liivakasti režiimi, vähemalt tehke see nii, et need, kes MAKSAVAD, saaksid asjad kohe kätte, peale selle, hea mäng, AGA LISA SERVERID!!! VAJAN SÕPRU!!!!
omg, see on nii lõbus, et reklaame pole
juhtimine võiks olla lihtsam
See on tõesti hea mäng!,,,Paljud inimesed ütlevad, et selles on vigu, aga ma pole nendega kokku puutunud, annan teile teada, kui see on, niikuinii, põhjus, miks ma teile 4 tärni andsin, on kuna ma ei saa parvele pandud asju teisaldada, siis kui ma selle sinna asetan, jääb see sinna jäädavalt ja see on minu jaoks väga suur probleem
Miks on nii palju piiranguid, näiteks ei suuda ma isegi oma toidu- ja veevajadusega kursis olla, kuna ma ei saa mingil põhjusel rohkem kui kahte jaama korraga kasutada. See muudab selle suurepärase mängu äärmiselt tüütuks.😐😐😐
vajab rohkem KKK-sid, et aidata mängijaid ja videoid mängimise ja ostupakkumiste vähendamise kohta.
Kurb, et see oli võrguühenduseta, kuid avamisel on alati vaja Internetti
Väga väga hea mäng, ma mängin seda mängu 3-8 korda, nii tore mäng
See on okei, kuid graafika pole nii hea
Isegi kui ostate liivakasti 0,99 eest, peate ikkagi ostma münte, et enamik asju liivakastirežiimis avada. Survival Näib, et see võib olla suurepärane mäng. Nautige meisterdamist. Häirib, et asju ei saa liigutada ilma neid hävitamata ja ümber ehitamata.
See mäng on kõik hea, välja arvatud raadio tõrge, milles ma istusin tund aega, kuid see on endiselt 0% ja ei lae
Mäng on suurepärane, tahaksin jagada oma varud, nagu puit või naelad jne sellele annan 5 tärni.
Mulle meeldis see mäng pärast viimast värskendust, kuigi see ei taha minu jaoks kunagi avaneda. 2 protsessi on naeruväärsed, tundide kaupa, et asju hulluks teha. Püüdsin taluda mängude hullumeelseid uuendusi, kuid nüüd see isegi ei laadi, lihtsalt sulgub automaatselt.
Suures osas on see hea, kuid ma ei saa esimest teekonda alustada, klõpsan sellel ja see lihtsalt istub seal ja laadib igavesti ja mida ma mõtlen koormuse all, on see, et see seisab seal tundideks 0% peal. , ma arvasin, et see on sellepärast, et ma ei saanud kuhugi minna, kuna mul polnud mootorit, mul on see, ikka mitte midagi, palun paranda, ma tõesti naudin seda mängu
Liiga palju reklaame tasuta mängija jaoks.
Crown of the Empire 2 Strategy rkk
Liiga palju reklaame pean vaatama, et 2. pesa avada. Ja mis teeb asja hullemaks, reklaamid pole alati saadaval, mis muudab edenemise aeglasemaks
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid nüüd ei saa isegi hakkama... niipea kui sisse login, lööb see mind.
Mäng on hea, ma ei anna arvustusi, see on mu uus telefon, loodan, et loed seda: Ma nägin inimesi andmas halbu hinnanguid, samuti sunnib mäng alati mängijaid ostma asju, mis maksavad päris raha, samuti on kümneid reklaame ja palju vigu ja tõrkeid
Mäng on suurepärane, kuid ma arvan, et loojad on liiga rahanäljas. Lisamisi on liiga palju, näiteks kui pean lihtsa asja juurde, siis pean vaatama 30-sekundilist lisamist. See on väga ärritav ja masendav. See lisa rikub mängu. Mulle mäng meeldib, aga lisade tõttu desinstallin selle...
Mulle meeldis seda mängu mängida kuni viimase ajani. Ma ei saa seda rumalat silda ehitada, sest ikooni ei kuvata, kuigi mul on kõik selleks vaja. Olen nüüd tasemel 197 ja millegipärast läksid kõik tootmisajad 4 minutilt 18 TUNNI. See tuleb parandada või te kaotate kliendi. Lahendage probleem ja ma parandan oma hinnangu.....aga võib kuluda 18 TUNDI.
Väga halb mäng. Iga kord reklaamides
Sa rikkusid ära ühe asja, mis aitas mu ärevust täis närve rahustada. Palun paranda see, kuigi uuendused muudavad selle huvitavaks, see on ka taasesitav Login mängimiseks sisse ja mind visatakse sõna otseses mõttes välja vähem kui 10 sekundiga, nii et palun paranda see
Raft Survival: Overleven op een vlot Simulatie fsj
Raft Survival: Supervivencia en balsa - Nomad Simulación jprq
Ma armastan seda! See on nii hea ja segav! Mulle meeldivad sellised mängud väga! Tõesti soovitan! Kuid üks asi, mida ma tahaksin, on see, et raadio saaks välja lülitada, mulle meeldib muusika, kuid raadiost kostev "aita mind" või hääled blokeerivad muusika. Palun tehke seda! Peale selle, suurepärane mäng!
2 tärni? Lubage mul kõigepealt selgitada, et see on liiga hiline, eriti kui klõpsate igal menüül või isegi kaarti liigutate. Üldiselt on see suurepärane mäng, kuid kui parandate mängu viivituse, annan teile 5 tärni.
Päris hea mäng btw, aga pls lisage sellele mängule mitmikmäng
Äge mäng
Jumala armastusest, kuidas ma asju liigutan. Ma laadisin selle ammu mõnda aega tagasi teise telefoni alla ja pidin selle salvestamiseks kustutama ja kui see oli, sain asju teisaldada, kuid nüüd, kui mul on see selles telefonis, ei saa ma midagi aru, kuidas asju teisaldada. Pls abi
KERTERIKROBIOX$$$$$$$$ROBIOX.YR 😎🕪🎧🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🚤🚴🚵 $$#$$$$$$$$
see on nii lõbus, kuid seda on tõesti raske mängida, kui andmeid pole
Töötlemise piirang on väga halb, kuni ma ostan 690inr/8$ paki ja kurb osa, et te ei saa mängu salvestada, pole võimalust mänguandmeid meili või Facebooki või millegi muuga linkida
Minu kogemus oli ok, õpetus pani mind alustama, lihtsalt see mäng on ääreni TÄIS reklaame ja ostetavaid mängusiseseid esemeid, nagu rohkem ressursse, avab asju jne, ja issand, kas nad saadavad need teile peaaegu kunagi rämpsposti. 30 sekundit on hüpikaken uuenduse vms jaoks, isegi varem saatsid nad seda 5 korda spämmi, kui ma kuulutuse sulgesin ja kui palju sa selles mängus lisatasu maksad, pole see seda väärt
Raft Survival: Trò chơi sống còn - Ocean Nomad Mô phỏng pzfy
Mäng oli varem olnud hämmastav, kuid nüüd.. Mitte nii palju. Esiteks olen ma oma parve otsas kinni. Avan kaardi, mäng sulgub. Teiseks, ma ei saa reklaame vaadata ja saan oma tasuta auhinda rinnast, mille sa veest välja saad. Varem oli see minu peamine viis toidu ja vee hankimiseks. Vaatan nüüd videot ja mäng läheb lukku. Kolmandaks, millegi tegemiseks kulub naeruväärselt kaua aega. Ma olen pidevalt suremas. Ma pean pidevalt toitu ja vett tegema. Kui ma proovin projekti jaoks midagi teha, suren, sest see võtab palju aega.
See oleks suurepärane mäng, kui see poleks nii piirav. On ebapraktiline, et te ei saa korraga kasutada rohkem kui kahte rajatist, rääkimata sellest, et selle ülesande täitmiseks kulub aega. Mitte, et minut või paar oleks pikk aeg, aga ütleme, et ma jään mängust nälga ja juba juhin töökoda ja oma ahju. Siis pean ootama, kuni need lõppevad, ja siis hakkan kala püüdma ja pean selle küpsetama. See on naeruväärne. Pls parandage see.
See on hea, kuid see peaks võtma vähem taset, näiteks 5, et anda liivakasti või hõlbustada taseme tõstmist