Post by viegluhselvalpjil on Mar 4, 2022 19:56:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ UNO!™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UNO!™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ UNO!™ 2022 version ▞▞▞
Oglasi prečesti da biste stvarno uživali u igri, morali ste ih izbrisati.
Zaista sam uživao igrati uno. Ne mogu dobiti ažuriranja i neću ponovno početi. Ovaj problem se događao i prije.
Ova igra je daleko bolja od UNO & Friends. Volio bih posebne načine igre poput The just dance & Rayman koji je na konzoli UNO! Osim toga, molim vas riješite se vremenskog ograničenja za prilagođene igre, shvaćam da mora postojati jedno za brzu igru, ali kada igram s prijateljima želim duže igre, a zatim više igara, također prilagođena pravila kao što je izvlačenje za utakmicu
Oglasi uništavaju igru, a ne bc. Ne sviđaju mi se reklame. Prije su pune stranice i većinu vremena kada pokušate pogoditi x odvedu vas u play store. Ponekad je jedini način da se vratite u igru da natjerate aplikaciju da pluta i vratite se
Ne mogu igrati bez ažuriranja. App Store nema ažuriranje. 😢 Volio bih da bolje podnosite ažuriranja. Možda ću potražiti druge aplikacije na koje ću potrošiti novac.
Jeb n vam mater maluuuuu!
Ovo je sjajna igra, no lako je ostati bez novčića. Zašto ne dopustiti ljudima da igraju beskonačno, ili barem dati više nagrada ili bonusa za produljenje vremena igranja. Promijenio sam svoju jednu zvjezdicu u 3 zvjezdice. Isplate su malo bolje.
Izgubiti
Presporo i previše gluposti
Stalno me izbacuje dva puta sam ju instalirala i ne radi,popravite to pa cu vam dati 5
Postoji kvar. Bez obzira koliko puta ponovo pokrenem igru. Volim igrati divlji način rada, iako sam imao +4, igrač je postavio +2 i morao sam crtati (da dam primjer) ponekad zbog ove greške preskačem okrete ili time out. Aplikacija će se s vremena na vrijeme zamrznuti. Volim uno, ali zbog ovih propusta ne volim ovu aplikaciju jer stalno gubim novac (pokušavam ne trošiti, ali tu i tamo sam pao)
UNO!™ Kartu swzv
Volim igrati Uno i činjenica da mogu igrati na svom telefonu je još uzbudljivija! Ali baš mi se ne sviđa što postoji vremensko ograničenje koje traje samo 3 minute tijekom igre. Samo osjećam da bi igrači trebali koliko god žele kako bi mogli pobijediti. U svakom slučaju, sviđa mi se činjenica da igraš s toliko ljudi u igri i da im se možeš sprijateljiti u interakciji s ljudima tijekom igre.
Igra je ok vremensko ograničenje za igre je prekratko jer u zadnjim sekundama igre ljudi čekaju koliko god mogu da se nitko ne može pokušati riješiti što više karata. Također sam preuzeo ovu igru prije dva dana i potpuno sam spojen na internet, ali pokušavam učitati igru i piše da pokušam ponovo spojiti ili zatvoriti igru i deinstalirao sam i ponovo instalirao igru i stalno se pojavljuje poruku tako da više ne mogu igrati. Molimo riješite ovaj problem.
To je sjajna igra, ali ne volim kako mogu bankrotirati bez obzira na to koliko se kladio. Shvaćam da se temelji na bodovima, ali barem bi trebao postojati određeni limit. I još jedna stvar je "nemoj stati sada" to me izluđuje i igrao sam na MUTE pa je ne čujem.
3 minute za odigravanje meča je jednostavno glupo. Trebao bi nas pustiti da igramo dok utakmica ne završi. Znam da sam u nekim trenucima mogao pobijediti, ali zato što imam 1 kartu u ruci koja vrijedi -50 bodova, na kraju gubim. I nemoj me tjerati da počnem s ljudima koji se spuštaju u posljednjoj minuti. I najjeftinija igra za igranje košta 100 novčića, ali čak i ako ste na prvom mjestu, puno puta se to ni ne vrati.
Skupo😯!! Hahahaha!!!!
Za ubit dosadu je sup
Najsranija, namještena igra ikad!!!!!!
Ova igra je zabavna, ali igra je dizajnirana da trošite novac. Previše oglasa i igra je namještena da izgubite novac. Ako vaš protivnik ne može pokriti sredstva, nećete biti plaćeni. Ipak će vam uvijek naplatiti puni iznos. Moraju prilagoditi iznose unosa načinima igre. Polovicu vremena igrači ne mogu pokriti plaćanje. Ovako igra osigurava da ne idete u nizove.
UNO!™ 카드 gzjj
U redu je dok se nije trebao ažurirati, a ne vidim gumb za ažuriranje, a sada mi više neće dopustiti da ga igram. Definitivno je zbrkano kada su u pitanju ažuriranja, ali osim toga volim igru.
Samo sam htio igrati uno igru ili s prijateljima ili samu igru. Međutim, ima nekih propusta koje je potrebno riješiti. 1 kada igram s partnerom i nema obrnutih stvari, oni ili ja na kraju dobijemo natrag 4 karte koje smo igrali protiv naših protivnika !!!2 Također moram platiti pravi novac sa svoje debitne kartice je smiješno!!!! Samo sam htio odigrati prijateljsku utakmicu. Molimo uklonite novčiće za plaćanje iz igre i popravite greške i dat ću joj 5 zvjezdica.
Dobro je
Izvrsna igra, pogotovo sada kada BTS nema. Igrajte ga svaki dan i to je izvrstan način da se opustite
Jer nemogu uči u igricu
UNO!™ Карте lzox
imam dobru internet vezu i vrlo je zaostala. jesu li vam serveri zaostali? budući da se tako osjećaju
Igrači su pravi, iako slaba veza. Ponovno se povezuje najmanje 2-3 puta u minuti čak i ako imate najbolji wifi. Stoga uništava predstavu.
Piše mi da moram instalirati novu verziju, no kad dođem tu, nema nigdje da piše "ažuriraj" tako da ne mogu igrati 🙄 molim Vas da popravite to...
Jedini razlog zašto sam UNO-u dao tri zvjezdice je taj što nije bilo problema s kvalitetom aplikacije, samo igra nije bila zabavna. Ako ste dobri u UNO-u, bit će još dosadnije, jer ste nevjerojatni u igranju, ali morate raditi ono što vam aplikacija kaže. I sam sam pristojan u tome, ali nisam imao pojma o tome što se događa jer je pola vremena čudni glas vikao "UNO!", "Draw two!" itd. Koja je poanta igre, znate? Trebao bi samo kupiti karte. (._.)
Ne mogu je igrati jer piše da moram instalirati novu ažuriranu verziju igre, ali me vraća na izvorni zaslon i ne moram je ažurirati, a tek sam sada dobio igru i instalirao je i nije radeći
Township Casual rbbv
igra je prilično zaostala i radije bih samo kliknuo karticu da je igram, a ne dvaput je kliknem ili povučem karticu prema gore. ali inače je prilično dobro. Također mislim da bi trebao imati više pozadina i pozadina kartica, kao što su Super Mario ili The Legend Of Zelda. Dakle, ukupno gledano, dajem tri od pet.
Sjajna igra. Novi igrači daju vremena. Uvijek se ažurira i postaje sve bolji. Igram više od godinu dana
igrica je dobra
nemoze da mi uđe
Definitivno kvarovi u igri. Oglasi će se pokvariti i neće vam dati mogućnost da se isključite. Zatim, kada izvučete 4 i odaberete boju koja je u vašem špilu, netko to izazove i to im daje pobjedu kada ne bi trebali.
Ne sviđa mi se mjerač vremena ili način na koji vas tjera da prođete kroz tutorial. I iz nekog razloga kada pokušam igrati party mode sa svojim prijateljima, napravili bismo sobu, ali bez obzira što smo učinili, govorilo je da soba ne postoji za drugog igrača. Također, treba reći time up, a ne time out kad god vrijeme istekne jer time out čini da se čini da se netko isključio iz igre.
Sviđa mi se ova svakodnevna igra, no ona vas pokušava natjerati da igrate igre s višim ulozima i ako niste budni u kojem načinu se nalazite, lako možete bankrotirati. Iz tog razloga mu dajem samo 3 zvjezdice. Također mi se ne sviđa što je ne možete igrati na računalu koristeći Windows bez preuzimanja emulatora (kao što je Blue Stacks) kako biste zavarali igru da misli da igrate na tabletu ili telefonu.
Volim ovu igru. Igram ga svaki dan satima! Ovisan! Samo bih volio da postoji način da se previše odvoje igrači koji igraju da bi pobijedili i oni koji vas namjerno pokušavaju natjerati da izgubite utakmicu. Trošim pravi novac na igru pa mi to postaje otežavajuće. Također ne mogu osvojiti Grand Prix 2 puta pa nisam uspio prijeći na sljedeću razinu
UNO!™ Karta xjtx
UNO!™ Card lsp
Uno je stvarno dobar jer kad igrate s drugim ljudima, oni će vam pomoći da pobijedite u igri i dobit ćete dodatne četvrtine, a onda je stvarno prijateljski i lako je steći prijatelja tamo. Mislim da bi drugi ljudi trebali igrati Uno to je zabavno .
Ova igra previše kvari!! Kada izbacite kartu za izvlačenje 4 s preostalih 5 sekundi u igri... karta za izvlačenje 4 se baci natrag u vašu ruku!! Također, zašto ne možete primiti više od 200 novčića od nekoga u vašem klubu? Zašto ne možete poslati dijamante svojim prijateljima. Oni su vaši 🪙 i 💎 trebali biste ih moći koristiti na način na koji želite! Hvala ! gospođice Fly
Slažem se s onim što su neki prije izjavili, 2v2 je pokvaren. Nasumično uparen s nekim, pobijediti u prvom krugu. Drugi krug, umjesto da zadržim istog partnera, dat mi je drugu nasumično odabranu osobu. Ta osoba istekne cijelu utakmicu i gubimo. premjestiti se dolje u kategoriju gubitnika, upariti se s tom istom osobom. Popravite ovo. Moj prijedlog je značajka blokiranja, kako biste bili sigurni da ne morate ponovno igrati tu osobu. Ili značajka prijave, za prijavu onih koji namjerno sabotiraju ili uopće ne igraju
Revidirao sam svoju 1 zvjezdicu na 5 zvjezdica, slušali ste, riješili ste se iskačućih prozora i stvarno nam morate VRATI NAŠ MIKROFON, i iskreno mislim da biste trebali dati lekcije o tome kako igrati UNO, jer postoje definitivno puno zbunjenih igrača u ovoj igri (ili jednostavno da su idioti) u svakom slučaju, naučite igrati ili odaberite drugu igru za učenje
Apsolutno obožavam ovu igru i volim što mogu igrati Uno u pokretu, jedina negativna stvar na koju mogu misliti su novčići, ali to joj također dodaje intenzivan faktor pa je razumijem. (uredi) mrzim što postoji vremensko ograničenje. Volio bih da postoji način rada s neograničenim vremenom kao što je PC verzija
Zaista uživam u igri, ali igrače bi trebalo kažnjavati jer dosljedno dopuštaju da se smanji vrijeme prije nego što zaigraju kartu tijekom igre. Drugim igračima je jako frustrirajuće što stalno čekaju tu jednu ili dvije osobe koje puštaju vrijeme da istekne da bi SVAKI. SINGL. SKRETANJE. Trebali bi izgubiti red nakon trećeg puta. Samo moje mišljenje.
Volim igrati Uno, ali moje iskustvo s ovom igrom nije baš ugodno. Stalno se učitava ili sprema u međuspremnik i ne dopušta mi da igram kad dođem na red. Isteče moj red kada pokušavam igrati čim dođem na red. Također je odabrala boje za moje divlje vrste osim onih koje sam ja odabrao. Tako da bih ga stvarno ocijenila s 2,5 zvjezdice ✨.
Svidjela mi se igra, ali upravo sam je ažurirao prije dva tjedna i traži još jedno ažuriranje. To je frustrirajuće. 😡
Volim ovu igru koja se igra cijelo vrijeme, sada piše za preuzimanje novog ažuriranja, kliknem na nju i nema opcije za preuzimanje novih datuma ažuriranja tako da više uopće ne mogu igrati
Igra je, uglavnom, zabavna i igriva. Smetaju mi male bubice. Na primjer, s određenom učestalošću, igra će se iznenada završiti PRIJE isteka vremena. I ne mislim na 2 ili 3 sekunde. Mislim, 20 ili 30 sekundi prije isteka vremena. Također, ako se igra svede na žicu, a vi doslovno bacite jednu od svojih karata u centar baš kad vrijeme istekne, igra je iz nekog razloga ne registrira. A podrška? 👎