Post by viegluhselvalpjil on Mar 4, 2022 19:50:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch πόρος ▞▞▞
▞▞▞ Home Design Makeover 2022 version ▞▞▞
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση. Συνεχίζει να συντρίβεται. Θύμωσέ με. Ήμουν πολύ μακριά σε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορώ να παίξω πια. Δώστε προσοχή στις κριτικές σας και διορθώστε το. Τόσοι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα
Ειναι καταπλικο
Βαρετό
Ο αριθμός των διαφημίσεων είναι γελοίος. Υπάρχει μια διαφήμιση μεταξύ κάθε αποτυχίας ενός επιπέδου και επιτυχίας. Στη συνέχεια, κάθε τόσο, μπορείτε να παρακολουθείτε μια διαφήμιση για να λαμβάνετε 2 επιπλέον προσπάθειες, αλλά στη συνέχεια, είτε ξεπεράσετε το επίπεδο είτε όχι, σας δίνουν άλλη διαφήμιση. Πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ανοίξω ξανά για να αποφύγω κάποιες διαφημίσεις. Εκτός από αυτό είναι διασκεδαστικό αλλά εξαντλητικό με τις διαφημίσεις. Επίσης, η αλλαγή από εισιτήρια σε αστέρια είναι πολύ κακή. Αυξήστε τον αριθμό των διαθέσιμων αστεριών σε κάθε επίπεδο!
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ήταν προκλητικό και ποτέ βαρετό. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενοι πίνακες παιχνιδιών το διατηρούν φρέσκο. Ωστόσο, δεν θα παίζω πλέον. Παίζω ως "δωρεάν" παιχνίδι και δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να προχωρήσω περισσότερο χωρίς να επενδύσω κεφάλαια. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι απώλεια, καθώς δεν έχω ξοδέψει χρήματα, αλλά είχα φίλους να το κατεβάσουν που το έκαναν. Σας ευχαριστούμε για τις πολλές ώρες διασκέδασης.
Ramboat 2- Offline Action Game Pelihalli bgfm
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο παιχνίδι. Φοβερό να παίζετε μέχρι να φτάσετε σε ένα ορισμένο επίπεδο ως προς το πού πρέπει να πληρώσετε βασικά για να παίξετε, ενώ ο υπολογιστής καθιστά αδύνατο να νικήσετε τους πίνακες. Έπρεπε να απεγκατασταθεί. Έγινε εντελώς χάσιμο χρόνου η κατασκευή για το τίποτα😤!!!
δεν ξερω αν θελει ιντερνετ απαντιστε μου γρηγορααααααααααααααααααααααααα😙
Τρομερό παιχνίδι. Αυτό υποτίθεται ότι είναι ένα παιχνίδι σχεδιασμού, αλλά το μόνο που κάνετε είναι να ολοκληρώσετε μερικά παζλ για να κερδίσετε χρήματα για τα αντικείμενά σας. Τα χρήματα είναι λίγα και οι γρίφοι απίστευτα δύσκολοι. Όταν χάνεις τους έρωτές μας, χρειάζεται για πάντα για να τους ανακτήσεις. Το κομμάτι του σχεδιασμού είναι απλοϊκό - έχετε κυριολεκτικά μόνο 3 χρωματικές επιλογές για κάθε μέρος του δωματίου που αγοράζετε και δεν μπορείτε να επιλέξετε πώς να τοποθετήσετε τα αντικείμενα. Είναι όλα προκαθορισμένα. Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια, οπότε καταργείται η εγκατάστασή του.
Αυτο το παιχνιδι το παιζω καθε μερα και σου δη νη να μην βαρεθεθης .... Κουστεμε κατε βαστετο ειναι πολλη πολλη ωρεω ... Και σου δινει κατει ..... Κατει που θα απογχτι Σουν .. πολλη ανρθοπη .. Αυτό το παιχνίδι το αγαπώ πολλή πόλη πολλή 😘😘😘😘
Αυτό το παιχνίδι είναι επώδυνο αλλά διασκεδαστικό γιατί δεν υπάρχει σύνδεση στο facebook για να αποθηκεύσετε το παιχνίδι σας και αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι όπως όλα τα άλλα και να έχει καθημερινά μπόνους και ενισχυτές που θα σας βοηθήσουν να μην πάρετε ποτέ ενισχυτές, αυτό δεν είναι σωστό. Χρειάζεστε βοήθεια με αυτό παιχνίδι για όλα σχεδόν τα επίπεδα.
Αυτό είναι περισσότερο ένα παιχνίδι τριών αγώνων και τα επίπεδα προχωρούν πολύ γρήγορα. Χρειάζεται πάντα στο παιχνίδι αγώνα για να λάβετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε ένα αντικείμενο, επειδή τα επίπεδα του αγώνα προχωρούν πολύ γρήγορα. Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι που είναι αρκετά χρονοβόρο και παίρνει τη μέρα σας με μικρή ανταμοιβή, αυτό είναι!
Άλλο ένα στημένο παιχνίδι match 3. Πολύ προκλητικά επίπεδα με πολύ λίγες κινήσεις. Σύστημα ανταμοιβής Zero powerups εκτός κι αν κερδίσετε 2 επίπεδα στη σειρά για πρώτη φορά. Καλή τύχη με αυτό μόλις φτάσετε αργότερα στο παιχνίδι. Τα επίπεδα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην τύχη αντί στην ικανότητα. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με αυτό. 2 αστέρια για το τμήμα σχεδιασμού του σπιτιού. Αυτό το κομμάτι ήταν διασκεδαστικό.
Το αγαπώ! Δεν το κουράζω ποτέ. Είμαι στο επίπεδο 2.000 κάτι και δεν με βαράει ποτέ. η διακόσμηση και οι επιλογές είναι φοβερές. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες ανακατασκευές παιδικής/βρεφικής κρεβατοκάμαρας.
Μλκια
Ίσως καλό για μικρά παιδιά που απολαμβάνουν τα παιχνίδια με αγώνες και δεν έχουν πολλές δεξιότητες στο σχεδιασμό. Το να πρέπει να παίξεις ένα παιχνίδι αγώνα για κάθε πράγμα είναι βαρετό. Θα προτιμούσα σχεδόν να παρακολουθώ ενοχλητικές προσθήκες για κέρματα και μετά να ταιριάξω με ένα αδύνατο παιχνίδι αγώνα στον υπολογιστή
Απεγκατάσταση. Αυτό το παιχνίδι δεν προσφέρει τη δυνατότητα να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ τίποτα επιπλέον (διαμάντια/ειδικές κινήσεις) - θέλουν να το πληρώσετε. Επίσης, από την ενημέρωση βλέπω την επιλογή να προβάλω μια προσθήκη για 2 επιπλέον κινήσεις αλλά η προσθήκη αναδύεται ανεξάρτητα. Δεν μπορείτε να κάνετε κλικ έξω από αυτό και δεν έχετε τίποτα επιπλέον. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Πάρτε μια ιδέα από άλλα παιχνίδια παζλ και κάντε πραγματικές βελτιώσεις.
Είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρώσεις χρονομετρημένες εργασίες, οι αγώνες δεν είναι εύκολο να ληφθούν. Η πτυχή του διακοσμητικού σχεδιασμού είναι διασκεδαστική αλλά πολύ δαπανηρή, γι' αυτό και πάλι δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος, εργάζομαι σε μια δουλειά υψηλού στρες και θα προτιμούσα την αλόγιστη αντιστοίχιση έναντι των πραγματικών δεξιοτήτων κριτικής σκέψης lol.
Λατρεύω το παιχνίδι, παίζω εδώ και μήνες, αλλά συνεχίζει να κλείνει. Ετοιμαστείτε να το παρατήσετε
Έτσι, απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ που ένιωσα υποχρεωμένος να επιστρέψω και να δώσω μερικές περισσότερες λεπτομέρειες. εκτός από το ότι δεν λαμβάνετε καμία ανταμοιβή - επομένως όλα είναι πολύ ακριβά για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. όπως έχουν δημοσιεύσει άλλοι χρειαζόμαστε προνόμια/ανταμοιβές, ευκολότερα παιχνίδια (αν μου δώσεις περισσότερα, μπορεί να σου δώσω $), καλύτερο σάρωση και όταν η υποδοχή του ουράνιου τόξου βγάζει ένα χρώμα γιατί δεν σπάνε οι σανίδες/τα πράγματα που βρίσκονται δίπλα σε αυτά χρωματιστά?!?! ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΤΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΔΩ!
Φρεικτει
Home Design Makeover Simulatsioonmängud xdjt
Φοβερό παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Και, είναι διασκεδαστικό. Όμως, τα επίπεδα είναι πολύ δύσκολο να περάσουν. Μου πήρε 2 ΗΜΕΡΕΣ για να περάσω ένα μόνο επίπεδο. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι ένα στοιχείο σε πολλά παιχνίδια όπως αυτό. Τα επίπεδα γίνονται σχεδόν ΑΔΥΝΑΤΟ να περάσουν.
Το παιχνίδι μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να έχετε έναν τρόπο που μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα αντί να χρειάζεται να τα αγοράσετε αφού χάσετε όλη σας τη ζωή. Αυτό κάνει το παιχνίδι λίγο βαρετό.
Το παιχνίδι θα ήταν εντάξει αν ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι σχεδιασμού. Αλλά πρέπει να νικήσετε πολλά επίπεδα που είναι πολύ σκληρά για χαμηλά επίπεδα σχεδίασης. Όχι μόνο αυτό, αλλά ποτέ δεν σου δίνουν πετράδια. Κοστίζει 90 πετράδια για να προσθέσετε 5 κινήσεις και ο μόνος τρόπος για να τα αποκτήσετε είναι να τα αγοράσετε. Απεγκαταστάθηκε και ξεχάστηκε.
Έχω διαβάσει πολλά παράπονα και όλα δείχνουν να λένε τα ίδια πράγματα. Τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Τα παιχνίδια που σε κάνουν να παίζεις πληρώνουν πολύ λίγα με βάση το κόστος της διακόσμησης. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις, δεν υπάρχει συσχέτιση με το FB, αλλά τα παιχνίδια είναι αυτή η πτώση των παιχνιδιών. Και, θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να διαγράψετε το παιχνίδι και να ξεκινήσετε από την αρχή. Το λυπηρό μέρος: κανένας τεχνικός δεν έχει απαντήσει στα ΠΟΛΛΑ παράπονα.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Υπάρχουν ορισμένα επίπεδα που πρέπει να αναφέρονται ως σκληρά επίπεδα που δεν είναι. Επίσης, δεν μπορείτε να κερδίσετε πολύτιμους λίθους όπως μπορείτε σε κάθε άλλο παιχνίδι. πρέπει να τα αγοράσεις. Ω, θέλετε ένα ενισχυτικό, που θα είναι 250 πετράδια, αλλά θα σας κοστίσει λίγα δολάρια. θα πρέπει να υπάρχει τρόπος να κερδίσετε πολύτιμους λίθους.
Εξαιρετικά εθιστικό. Παίξτε το καθημερινά. Μικρή πρόταση όμως. Κατά τη διάρκεια των σκληρών επιπέδων, ίσως διπλασιάζετε τα εισιτήρια, όπως εσείς, διπλασιάζετε τα νομίσματα. Είμαι σχεδόν στο επίπεδο 1400 που πρέπει να σας πει πόσο μου αρέσει το παιχνίδι.
Είναι δύσκολο να κερδίσεις τις προκλήσεις όταν έχεις μόνο 2 ημέρες για να ολοκληρώσεις και έχεις κολλήσει σε ένα δύσκολο παζλ. Τώρα ρίχνουν διαφημίσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε για επιπλέον κινήσεις και ακόμα κι αν δεν θέλετε να το παρακολουθήσετε ξεκινάει ούτως ή άλλως και δεν σας παίρνει τις κινήσεις! Είχα αυτό το παιχνίδι εδώ και λίγο καιρό και μου άρεσε πολύ καλύτερα χωρίς όλες τις διαφημίσεις...και μακάρι τα παζλ να μην ήταν τόσο σκληρά και τα έπιπλα φθηνότερα, ώστε να μπορούσατε να κάνετε περισσότερα δωμάτια!
Ότι καλύτεροοοοοοοοοοοο
Εθιστικό παιχνίδι. Θα ήταν ωραίο αν υπήρχε τρόπος να λάβετε ενισχυτικά ή περισσότερα διαμάντια χωρίς να αγοράσετε. Φτάνεις σε ένα σημείο του παιχνιδιού όπου είναι σχεδόν αδύνατο να κατακτήσεις το επίπεδο και μετά να ξεμείνεις γρήγορα από ζωές. Θα βαθμολογούσε με 5 αστέρια εάν δίνεται η επιλογή να κερδίσετε, να μην αγοράσετε ενισχυτές και ζωές.
Δεν μπορώ καν να το παίξω πια γιατί ένα ηλίθιο πρόσθετο εμφανίζεται ανάμεσα σε κάθε επίπεδο που δεν θα τελειώσει και θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Πρέπει να κλείνεις ολόκληρο το παιχνίδι και να επιστρέφεις κάθε 5 λεπτά, κάτι που είναι γελοίο και έχει καταστρέψει το παιχνίδι.
Λατρεύω το match up παιχνίδι. μερικές φορές θέλετε απλώς να κλείσετε τον κόσμο και να έχετε λίγο χρόνο. τίποτα κουραστικό απλά ένα παιχνίδι.
Το λατρεύω
Λατρεύετε αυτό το παιχνίδι, ορισμένα επίπεδα μπορεί να είναι προκλητικά, αλλά μπορείτε να τα ολοκληρώσετε με υπομονή. Οι προγραμματιστές απαντούν γρήγορα σε ζητήματα.
Home Design Makeover Simulação yrys
Home Design Makeover Simulación yng
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά έχει τρομερό πρόβλημα επιβράδυνσης/καθυστέρησης όταν παίζετε τα παζλ. Χρειάζεται πάντα για να ολοκληρώσετε μια κίνηση, αλλά όταν τελειώσετε το επίπεδο, όλα επιστρέφουν στο κανονικό. Αδειάζει την μπαταρία, θερμαίνει και το τηλέφωνο. Νομίζω ότι πρέπει να κάνετε κάποια επανακωδικοποίηση ή να χαμηλώσετε κάποιους πόρους κατά τη διάρκεια του παζλ σας, ή ωστόσο αυτό λειτουργεί. Δεν είμαι προγραμματιστής παιχνιδιών lol
Home Design Makeover Simulatie fvu
Μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση, κλειδώνει και δεν φορτώνεται με συνέπεια.
Αν μπορούσα να δώσω σε αυτό το μισό αστέρι θα το έκανα. Το παιχνίδι ήταν εντάξει, αλλά χθες άρχισαν οι διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο. Δεν υπάρχει τρόπος να βγείτε από αυτά και είναι πολύ μεγάλα (30 δευτερόλεπτα ή περισσότερα). Ωραία υπάρχει μια επιλογή να κάνετε άλλες 2 κινήσεις, αλλά αν δεν τις θέλετε και πατήσετε την έξοδο X...θα το πάρετε ούτως ή άλλως. Οι διαφημίσεις είναι η φύση του θηρίου, περιστασιακά είναι αποδεκτό κάθε επίπεδο... διαγράφεται το ανόητο παιχνίδι.
ποιο μαλακισμενο παιχνιδι δεν εχω δει
Πολύ εθιστικό. Το παιχνίδι αγώνων που όλοι έχουν αγαπήσει αναμιγνύεται με ένα θέμα ανακαίνισης σπιτιού. Απόλαυση να παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου!!
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι σε συναρπάζει
Το λατρεύω, ήταν κάπως αργό στη beta, αλλά έχει φτάσει σε μεγάλο βαθμό από την έναρξή του. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και συνεχίστε να προσθέτετε περισσότερα
Ουάου!! δεν έχω δει ποτέ ένα παιχνίδι που απαιτεί τόσους πολύτιμους λίθους για να ξαναγεμίσει τη ζωή σας ή για να αγοράσετε ενισχυτικά όσο για εκείνα τα ειδικά κουτιά που φτιάχνετε όταν συνδυάζετε έναν, συγκεκριμένο αριθμό αντικειμένων.. είναι χάλια φτηνά και επίσης το γεγονός ότι ξοδεύετε περισσότερο χρόνο χάνοντας ένα επίπεδο και ζωή..το παιχνίδι δεν είναι πια διασκεδαστικό.έχω δει παιχνίδια όπως αυτό, πιο εύκολο να κερδίσεις επίπεδα και να σχεδιάσεις ένα σπίτι..makr είναι πιο εύκολο να κερδίσεις και να πάρεις ενισχυτές
Fate schifo dopo il livello 5 per poter effetuare un dissegno la pallina gira gira mettetelo apposto
Στην αρχή δεν ήμουν πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά μετά από λίγο βρέθηκα αβοήθητα εθισμένος. Απλώς το λατρεύω, χρειάζεται στρατηγική και δεν είναι το ίδιο παλιό παιχνίδι match 3 που βλέπετε παντού.
Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι!! Χωρίς διαφημίσεις και μπορείτε να ανακαινίσετε γρήγορα!! Δεν χρειάζεται πάντα για να κερδίσεις νομίσματα. Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιχνίδι που έπαιξα εδώ και λίγο καιρό. Δεν μπορώ να το βάλω κάτω!!
Πάρα πολλές διαφημίσεις..Περιμένετε διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων σχεδόν κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα επίπεδο. Είναι δύσκολο να παίξεις για λίγη χαλάρωση όταν ο χρόνος διαλείμματος είναι περιορισμένος όταν παρακολουθείς διαφημίσεις. Κατανοώ την ανάγκη τους, αλλά βλέπω λιγότερες διαφημίσεις σε 15-30 λεπτά παρακολούθησης τηλεόρασης.
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει το πώς μπορείτε να σχεδιάσετε για να ταιριάζει στο στυλ σας. Ωστόσο, μερικά από τα επίπεδα είναι γελοία δύσκολο να ξεπεραστούν. Έχω ξοδέψει έως και 3 ημέρες για να προσπαθήσω να ξεπεράσω ένα επίπεδο (και BTW, έχω μια ζωή). Έχω αγοράσει διαμάντια, αλλά τέτοια σπατάλη. 250 διαμάντια για 1 ώθηση που κάνει squat. Μια καλή κίνηση μάρκετινγκ θα ήταν να κάνουμε τα επίπεδα λίγο πιο εύκολα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να είναι πιο πρόθυμοι να ξοδέψουν εάν χρειαστεί. Θα είχατε περισσότερους ανθρώπους να επιστρέψουν να παίξουν
Είναι πολύ δύσκολο σε κάποια επίπεδα και τρέχεις από ζωές και τελικά χάνεις το ενδιαφέρον του παιχνιδιού.
Μου άρεσε πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι! Ο σχεδιασμός είναι ένα τεράστιο πάθος στη ζωή μου, οπότε ήταν πολύ διασκεδαστική η ολοκλήρωση! Δεν υπάρχουν καθόλου παράπονα, εκτός από το ότι το παιχνίδι μερικές φορές έκανε πρόβλημα ή σταματούσε από πουθενά 🤷
Υπέροχο παιχνίδι. Το έπαιζε εδώ και μήνες. Ξαφνικά δεν θα φορτώσει. Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, επανεκκίνηση του τηλεφώνου κ.λπ. Ενημερώθηκε η εφαρμογή. Δύο μέρες...ακόμα κολλημένοι στη μπάρα φόρτωσης. Απογοητεύτηκα που πήρα τόσο ψηλά το παιχνίδι και πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή. ☹️